Het Mooiste Milfje Uit De Ballenbak

Uiteraard is deze column geen jatwerk van collega Rick Evers, over het mooiste meisje van het zwembad. Ik zou liever zeggen dat ik me door zijn column heb laten inspireren.

Er is veel te doen geweest over de term milf. Of vrouwen het wel zo leuk vinden om als neukbaar gezien te worden. Geen enkel probleem. Milf word je niet zomaar. Met een nijlpaardenreet ben je geen milf. Met een permanente zwemband ook niet. Met het kapsel van een boeddhistische monnik evenmin. Milf is een eretitel. Alleen echte milfs weten dat en dragen deze titel met trots.

Iedere ballenbak heeft er één. Het Mooiste Milfje Uit De Ballenbak* kan blondine zijn, of brunette, groot of klein en de cupmaat is ook aan variatie onderhevig. Ze heeft altijd een superlekker figuur, een knap gezicht en mooi, lang haar. Ook hier in Monkey Town is HMMUDB* aanwezig. Regelmatig paradeert ze een rondje door de ballenbak om de aanwezige papa’s zich even bewust te maken van haar aanwezigheid. Alsof die haar nog niet gezien hebben. Wanneer de rook er bijna van afkomt, doet ze zich tegoed aan een roze ijslollie, in slowmotion uiteraard.

Alle papa’s verzamelen zich rond haar heen. Met hun koters wanen ze zich veilig omdat hun toevallige aanwezigheid immers verklaarbaar is. Hun vrouwen weten wel beter, maar ze zeggen er niks van. Dan krijgen ze toch alleen maar lulkoek te horen. “Jij bent de allermooiste hoor schatje, ik ben dol op je drie kinnen. Geen probleem dat je navelpiercing is verdwenen tussen de vetkwabben, ik vond hem eigenlijk altijd al een beetje ordinair. Die Uggs staan je prachtig lieverd. Echt waar.”

HMMUDB zit op haar knietjes in de ballenbak en kijkt mij aan, al een hele tijd. Ik kijk gauw weer voor me. Nog altijd voel ik haar ogen branden en ik weet niet wat ik moet doen. Ik kijk weer en ze zit nog steeds naar me te kijken. Ik voel mijn hoofd veranderen in een boei, HMMUDB lacht. Ze gaat voorover zitten, de benaming ballenbak krijgt nu ineens een heel andere dimensie. Good Lord Almighty. De ijslollie verdwijnt volledig in haar mond, ze slikt in één keer alles door. Ze likt haar lippen af en gooit haar lange haren achterover. Ze lacht nog een keer naar me. Dan buigt ze zich over haar koter die weer de volle aandacht krijgt. Alsof er niks gebeurd is. Alle papa´s uit de ballenbak hebben het gezien. HMMUDB vindt mij leuk.

Je mag helemaal geen ijslollies eten in de ballenbak. Ik zou HMMUDB graag eens flink op haar donder geven.

 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.