Gratis kinderboekenweekgeschenk: De Glittergarage

Een poosje geleden heb ik een kinderboek geschreven. Het is een boek voor stoere jongens van vijf tot negen jaar en het gaat over Max, die van zijn opa voor zijn verjaardag een garage krijgt. Daarin blijkt Gerrit te wonen. Gerrit is een vrolijk mannetje dat niet groter is dan een duim en hij beschikt over bijzondere krachten. Max en Gerrit beleven samen spannende avonturen. 

Zoals ik wel vaker stukjes schreef en schrijf voor verschillende websites, zo schreef ik een poosje terug bijna dagelijks een verhaaltje over Max en Gerrit. ‘s Avonds voor het slapen gaan liet ik mijn zoontjes Timo en Senne kiezen: zou ik een ‘gewoon’ verhaaltje voorlezen, of een zelfgeschreven avontuur van Max en Gerrit. Steevast kozen ze voor het laatste. Ik voelde mij vereerd natuurlijk. Alle avonturen van Max en Gerrit zijn nu gebundeld in een boekje genaamd ‘De Glittergarage’. Het is te koop bij bol.com, en het is elektronisch te bestellen via mijn website.

Maar speciaal omdat het kinderboekenweek is, stel ik dit boekje geheel gratis beschikbaar, vanaf vandaag tot en met 14 oktober. Met gratis bedoel ik ook echt gratis. Je hoeft je niet te registreren met e-mail of telefoonnummer. Ik kan (en wil) je dus niet gaan spammen met allerlei aanbiedingen in de toekomst.

Het gaat erom dat ik enorm veel plezier heb beleefd aan het schrijven van dit boekje, en het plezier dat mijn zoontjes hadden toen het aan ze werd voorgelezen. Zeker in een tijd van tablets, YouTube en Netflix is lezen zo belangrijk.

Hopelijk draagt deze gratis download bij aan ieders leesplezier.

Voor de gratis download van De Glittergarage, klik hier.